Bijeenkomst Samen Dementievriendelijk

Herkent u dit als mantelzorger van uw naaste met dementie? Buren, vrienden,  familieleden; allemaal willen ze graag helpen en zeggen: ‘Ik doe graag iets voor je hoor, laat maar weten als je wat nodig hebt’. Of misschien bent u zelf die buurvrouw die  hulp wil aanbieden maar niet goed weet hoe….

Het programma ‘hoe betrek je de buurt’ besteedt aandacht aan de impact van dementie in de samenleving. U leert in dit informatieve én luchtige programma van één uur hoe u aan uw omgeving een duidelijke  hulpvraag kunt stellen. Én leren hulpaanbieders hoe ze hulp concreet aan kunnen bieden. Zodat het aanbod omgezet wordt in acties; hoe klein ze ook zijn.

Het programma ‘hoe betrek je de buurt’ vindt plaats: op dinsdag 6 november a.s. om 19.00 in het Odensehuis aan de Kemphaanstraat 24 B. Het is het gebouw dat in de speeltuin in de Vogelwijk staat. 

Bent u mantelzorger? Vraag een buur, vriend/vriendin/familielid om mee te komen. Biedt u al gerichte hulp aan iemand met dementie of een mantelzorger? Vraag iemand uit uw omgeving om mee te gaan. Samen hulp bieden is immers nog leuker…

U bent van harte welkom! Er zijn geen kosten aan verbonden. 

Meer info? Kijk op www.samendementievriendelijk.nl/injebuurt Bellen mag ook: 0646 264 719