Samen eten in de Beuk!

Tappas en Quiche in Buurthuis de Beuk

Feestelijke opening buurtrestaurant “De Beukelaar”

 

Voor buurtbewoners met een kleine beurs die gezellig samen willen eten, wordt in Buurthuis de Beuk op 25 september Buurtrestaurant de Beukennoot geopend om 18 uur. Om dit te vieren en kennis te maken met de kookgroep en de gastvrouwen, stelt het bestuur de eerste maaltijd gratis beschikbaar. Wel even opgeven dat je komt: ……….

 

Elke woensdag samen eten

 

Vanaf 2 oktober wordt elke woensdagavond een maaltijd geserveerd tussen 18.00 en 19.30 uur in het restaurant. Inloop vanaf 17.30 uur. De kosten bedragen € 7.00 per maaltijd. Voor kinderen en minima ((110% )bijstandsnorm € 4,50  Aanmelden voor de maaltijd kan elke maandag van 12.00 uur tot 16.00 uur op telefoonnummer (06) 20 04 93 99

 

Buurthuis de Beuk breidt momenteel haar aanbod uit met activiteiten en diensten waar in de buurt behoefte aan is. Deze activiteiten en diensten worden samen met buurtbewoners opgezet en uitgevoerd; professionals ondersteunen. Het buurtrestaurant is de nieuwste activiteit in de Beuk.

Voor meer informatie over het aanbod van activiteiten en diensten in de Beuk kan een kijkje genomen worden op www.buurthuisdebeuk.nl en op de Facebook-pagina van Het Buurtcollectief.