Harry Scharloo overleden

Harry Scharloo (83) overleden

In zijn woonplaat Den Helder is Harry Scharloo overleden. Harry was van 2004 tot 2016 penningmeester van de HVBWS en aansluitend van Het Buurtcollectief.
In die periode heeft hij mede aan de voet gestaan tan tal van ontwikkelingen, zoals de aanbouw bij MFC De Boerderij in de Schooten, de bouw van ’t Wijkhuis en het tot stand komen van MFC Julianadorp (Dorpshuis).

Hij was een penningmeester met het hart op de goede plek. Hij bemoeide zich tevens met de inkoop en ook de ICT van Het Buurtcollectief. Ook stond hij altijd met raad en daad klaar als buurthuizen hulp wilden. 

Harry is 83 jaar geworden.

Harry tijdens een fancyfair in de Boerderij in de eerste helft van de zeventiger jaren.
Harry (geheel rechts op de foto) in het bestuur van de Boerderij in de jaren zeventog. Verder op de foto vlnr: medebestuurslid Joop Hendriks, Jan Goudsblom, penningmeester Martin van Straaten en naast Harry geheel rechts secretaris Jef Taffijn